top of page

Išrinkti geriausi Kauno apskr. VPK darbuotojai

Praėjusių metų pabaigoje buvo renkami geriausi Kauno apskr. VPK darbuotojai. Už padalinių išrinktus kandidatus balsuota ir intranete, ir sudarius komisiją. Intriga atskleista minint valstybės atkūrimo dieną, kuomet iškilmingai apdovanoti geriausieji 2022 m. Kauno apskr. VPK darbuotojai – Dainius Janulevičius, Ričardas Knatauskas ir Egidijus Žiška.

Dainius Janulevičius ir Egidijus Žiška - Lietuvos policijos profesinės sąjungos nariai.



Metų pabaigoje Kauno apskr. VPK kolektyvai rinko ir teikė padalinio geriausio darbuotojo kandidatūrą. Kolektyvų išrinkti kandidatai atsakė į užduotus klausimus apie profesijos pasirinkimą, nuveiktus darbus ir policijos įstaigos viziją. Paviešinus atsakymus intranete visa Kauno apskr. VPK bendruomenė buvo kviečiama balsuoti. Susumavus intranete surinktus bei viršininko įsakymu sudarytos komisijos balsus paaiškėjo geriausi praėjusių metų darbuotojai.


Minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, trims daugiausiai balsų surinkusiems įteikė vardines dovanos. Daugiausia ir kolegų, ir komisijos balsų sulaukęs Dainius Janulevičius teigė, kad tokį sprendimą galėjo lemti daug veiksnių bei savybių. Pasak pareigūno, viena iš jų, yra atsakomybė. „Norint būti geriausiais, būtina gautas užduotis atlikti laiku, bendradarbiauti su kolegomis, tinkamai komunikuoti ir svarbiausia, rimtai žiūrėti į atliekamą darbą. Žinios, įgūdžiai ir kolegų pasitikėjimas ateina bėgant laikui, todėl svarbu daug ir nuoširdžiai dirbti, o gebėjimas duoti nesitikint nieko, stiprina asmens savivertę, kas ir atliepia galutiniam rezultatui“, – teigė D. Janulevičius.


Jam antrino ir Ričardas Knatauskas. „Tokiam įvertinimui įtakos galėjo turėti atsidavimas tarnybai, atvirumas ir nuoširdumas. Įvertinimas labai svarbus ir dar labiau įpareigoja tobulėti profesinėje srityje, toliau laikytis savo principų bei siekti užsibrėžtų tikslų“, – dalinosi mintimis pareigūnas ir džiaugėsi, jog praėję metai užbaigti puikiai, o naujiems keliama dar didesnė kartelė.


Egidijus Žiška, paklaustas, kaip mano, kodėl sulaukė tokio palankaus kolegų ir komisijos vertinimo, teigė, jog tai nėra jo asmeninis pasiekimas, o visos pamainos ir padalinio nuopelnas. Anot pareigūno, jų darbo specifikoje itin svarbus komandiškumas, kuris ir padėjo pasiekti gerus rezultatus bei užkardyti daugybę nusikalstamų veikų. „Už šį įvertinimą, visų pirmiausia, dėkoju savo komandai“,– pridūrė E. Žiška.


Sveikiname geriausius 2022 m. Kauno apskr. VPK darbuotojus!


Kauno apsk. VPK informacija


Kitos naujienos

bottom of page