top of page

R.Katinienė: „Situacija rodo, jog trūksta pozityvesnio požiūrio“

Praėjusią savaitę Lietuvos policijos profesinės sąjungos pirmininkė Roma Katinienė dalyvavo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Tarnybinių ginčų komisijos posėdyje, kuriame bendru sutarimu pritarta, jog nuo žalos atlyginimo būtų atleisti du pareigūnai.



Po to LPPS pirmininkė dalyvavo Šiaulių - Telšių jungtiniame valdymo komitete, kuriame buvo aptariami planuojami neeiliniai vertinimai, situacija Akmenės policijos komisariate dėl esančio darbuotojų ne komplekto, problemos kylančios dėl viršvalandinio darbo apmokėjimo, vidinės komunikacijos.


Jungtiniame valdymo komitete aptarta ir Nacionalinio susitarimo nuostata dėl 5 dienų sveikatai gerinti taikymo profesinės sąjungos nariams bei Policijos šakos kolektyvinės sutarties nuostata dėl papildomos vienos dienos kas ketvirtį, tėvams auginantiems vieną vaiką iki 8 metų. Komitete kalbėta ir apie apskrities komisariate vykdytą eksperimentą bei planuojamus pokyčius.


„Nesibaigiantys eksperimentai nepakankamas finansavimas, vidinės problemos, nesukuria geros atmosferos Šiaulių apskrities vyriausiajame policijos komisariate. Tai juntama bendraujant tiek su darbuotojais, tiek ir su vadovais“, - po susitikimų sakė Lietuvos policijos profesinės sąjungos pirmininkė R.Katinienė.

Kitos naujienos

bottom of page