top of page

Kauno policijos vadovas apsilankė profsąjungos biure

Šiandien Lietuvos policijos profesinės sąjungos biure Kaune apsilankė Kauno apskrities policijos viršininkas Mindaugas Baršys.



Profesinės sąjungos pirmininkė Roma Katinienė ir Mindaugas Baršys aptarė darbinius klausimus.

„Su Kauno vadovais yra užsimezgęs vienas geriausių socialinių dialogų. Dažnai susitinkame, o kilus klausimams ar problemoms jos sprendžiamos greitai, konstruktyviai, apsieinant be biurokratinių apsikeitimų raštais. Kaip ir kitose įstaigose, taip ir Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate yra problemų, tačiau labai skiriasi požiūris į jų sprendimo būdus, į santykį su profesinėmis sąjungomis. Ne visada dėl visko sutariame, bet kartu ieškome geriausių sprendimų abiems pusėms", - po susitikimo sakė profesinės sąjungos pirmininkė R.Katinienė.

Susitikimo su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovu aptartas šakos kolektyvinės sutarties nuostatų įgyvendinimas dėl papildomo mamadienio, 5 dienų sveikatai gerinti, profesinės sąjungos atstovo dalyvavimas komisijose, viršvalandinio darbo apmokėjimas, kai pareigūnai vis dažniau pasitelkiami vykdyti tam tikras priemones. Nemažai dėmesio skirta pokyčiams, motyvacinei sistemai ir stagnuojačiam, nekonkurencingam darbo užmokesčiui.

Kitos naujienos

bottom of page