top of page

Paskutinė diena su uniforma

Vakar Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Visagino r. policijos komisariato kolektyvas sėkmės lydėjo kolegai Mindaugui Uzdonui , kuris nusprendė, jog jau pakankamai ilgai tarnavo tėvynei ir pasirinko – pareigūno pensiją.



Mindaugas profesinės sąjungos nariu tapo prieš 16 metų, įstojęs į Lietuvos Respublikos ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinę sąjunga, o 2008 –aisiais, įsteigus Lietuvos policijos profesinę sąjungą, šios profesinės sąjungos nariu, kuriuo buvo iki paskutinės dienos tarnyboje.

Mindaugas visada aktyviai dalyvavo profsąjungos veikloje, drąsiai kalbėjo apie tarnyboje egzistuojančias problemas, taip rūpindamasis ir kolegų gerove, tad 2015 metais vykusio visuotinio susirinkimo metu buvo išrinktas į Lietuvos policijos profesinės sąjungos tarybą 4 metų kadencijai.

„Mindaugo indėlis organizacijos veikloje buvo svarbus, jo keliamos problemos aktualios ir svarbios eiliniams pareigūnams. Ačiū už pasitikėjimą, palaikymą, bendrą darbą ir sprendimų ieškojimą“, - sakė LPPS pirmininkė Roma Katinienė.



Linkėdamas kolegai prasmingo ir sėkmingo kelio, Lietuvos policijos profesinės sąjungos atstovas Rimvydas Versinkas pacitavo J.V.Gėtę: „Būti žmogum – reiškia būti kovotoju“.

Mindaugui įteikta profesinės sąjungos dovana.

Kitos naujienos

bottom of page